Header

​Sminkbilder!! Så länge sen. Tog dessa lite snabbt utan att rigga ljus o grejer så kvalitén är lite som den är pga ljuset. Men men! Här kommer produktlistan.

Bas:

Kat von D Lock it Tattoo Foundation

Kat von D Shade + Light Contour Palette

The Balm Mary Lou-manizer highlighter

Ögon:

Too Faced Shadow Insurance Eyeshadow Primer

Too Faced Bon Bon Palette

Kat von D Tattoo Liner

Mac Factor Clump Defy Mascara

Depend Lashes Leah

Läppar:

Kat von D Everlasting Liquid Lipstick Outlaw
Maybelline Color Drama Stick Berry Much

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Okej vad händer med att jag är sämst på att uppdatera?! När det händer så mycket kul!

Som ni säkert märkt är det total Pokémon Go-feber i detta land (samt resten av världen) just nu. Igår blev det officiellt att vi på Lajkat rekryterat en Pokémon-redaktör, vilket Dagens Media samt Resumé uppmärksammade. Så det var sköjj!

På kvällen gick vi till Gärdet där det var Pokémon-event. Vi rapporterade en hel del (kolla lajkats snap! @lajkat, samt instagram @lajkat.se) men sedan satt vi mest och fångade Pokémons. Jag fick TRE Pikachu och två Bulbasaur! Samt massa andra roliga. Så helvete vad den pokénaden var lyckad.

Idag tror jag vi ska på Pokémon-fest (okej ja jag vet, det börjar gå över styr) ELLER sitta i ngn park/vid vattnet o köra en gammal hederlig dagsfylla, ELLER både och (varför begränsa sig?).

Lovar att nästa inlägg inte ska handla om Pokémon. Utan om smink. Lovar. Har äntligen tagit lite sminkbilder till er. Long time no see så att säga. Coming up alltså. Puss

Bästa Rosanna "en sån här chans får man bara en gång i livet" Eddin

Likes

Comments

Så var man hemma igen! Kom hem till en tom lägenhet. Mathilda har ju bott hos mig i typ 6 veckor så jag har blivit van med att alltid ha någon hemma, men för ett par dagar sedan åkte hon. Så tomt!

Senaste veckorna har varit lite av ett kaos, jag har varit själv max några timmar här och där (av olika anledningar). För någon som normalt är ensam 80 % av tiden så har det varit en ganska stor omställning. Men nu känns det lite ovant att vara ensam igen. Fast skönt också.

Det som är bra är att jag får tid för mina tankar. Hade ju tänkt att det här skulle vara sommaren som jag skulle skriva. Tänkte åka ut på landet för att få lugn och ro och göra det. Jag har ju så jävla mycket att skriva om. Det kan vara tid för lite eftertanke.

Idag ska jag ta det chill som fan, gå och handla lite mat och sen träffa Rosanna ikväll och snacka skit. Har saknat min Rosanna så sjukt mycket!!

Nu ska jag lyssna på Taylor Swift och dansa i min lägenhet. Bye.

Likes

Comments

Hej hopp! Iförrgår var vi ute och feztade på kvällen, riktigt kul var det! Dansade mig så jävla svettig haha. Gårdagen blev alltså lite av en bakisdag, då vi mest sov och åt haha. Men idag har vi hängt på stranden, fett myz.

Nu är jag supertrött och ska vila lite innan middagen/ev fezt ikväll! Puss o kram <3

Lite selfies innan middagen i förrgår

Älskar hotellfrukost

On the beeeaaach

Barceloneta

Hej hej

Likes

Comments

Ojoj mycket som hänt nu. Hastigt och lustigt avbokade jag London-resan, because of reasons. Fick inte tillbaka några pengar, så det sög ju. Men sen blev det istället så att jag blev bjuden på en resa till Barcelona istället! Hur kan man ha sådant flyt? Jag har rätt bra flyt nu överhuvudtaget faktiskt. Jag gillar det. Och jag tänker inte låta några negativa tankar få förstöra saker och ting. Det kanske är på tiden att saker och ting känns lite bra faktiskt.

Hursomhelst är jag i Barcelona nu, vi kom hit igår på kvällen. Vi åt en ganska sen middag och tog lite drinkar på hotellet. Extremt god mat, förutom ostronen som mitt sällskap spottade ut pga "de smakade för mycket hav". Hahaha.

Idag har vi tagit det väldigt lugnt, hängt vid poolen på taket och solat och chillat. Sedan gick jag ner till hotellrummet och sov (!) i typ två timmar?? Vaknade nu! Och är jättepigg. Herregud, har inte varit jättepigg på evigheter, mitt sömnunderskott har varit brutalt... så, nu är det fan semester.

Jag inser att jag är sämst på att uppdatera min blogg samt insta just nu, ska bli bättre, men har blivit MYCKET bättre på snap, så om ni vill hålla koll, följ mig där. filipparebecca heter jag.

Här kommer lite pics!

Hur man flyger med stil

Från middagen igår

Min nya bikini! Lite virkad, fint va?

Okej, så här nice är det på taket... ska ta fler bilder där sen, såååå fint!

Likes

Comments

Jag har haft absolut noll tid till min blogg senaste tiden. Har knappt haft tid att sova, ärligt talat. Men det har varit skoj!! Men ska få ett lite mer normalt liv igen snart. Måste ju uppdatera er om allt roligt som händer.

Kan ju börja med att skriva om vår fantastiska midsommarfest!! Den blev så satans lyckad! Inte haft så sjukt kul på läääänge. Så jävla glad för det, tack alla som kom!!

Tänkte bjuda på lite bilder (tog 491 stycken med min kamera. och massa snaps)! Så här kommer dom:

Min klänning.

Ellen och jag

Jag och Matilda

Lukas vid grillen

Ellen övervakar grabbarnas jobb med midsommarfittan

Midsommarfittan in the making

Lukas och jag

Lina och salladen

Josef och David

Jag och Ellen

Dans kring midsommarfittan

Dans

Lukas tejpar min för långa klänning

Både klädbad...

... och nakenbad

Mathilda blev iputtad

David var DJ

Även jag och Josef

Vi snackar INTE hånglar hahaha

Jag och Ellen körde loss

Likes

Comments

Gud, jag har så inte haft tid att blogga den senaste veckan. Jobbat och gjort massa saker hela tiden, har inte ens öppnat datorn hemma...

Men men! Vi ska ordna en fet midsommarfest så sent igår kväll var vi och rekade vår location. Så jävla FINT, precis vid vattnet. Sen övertalade Lina mig och Sebastian (och Luna) att paddla lite. Det kommer dom som vill få göra på midsommar också. Det var askul även om jag inte kunde ta i riktigt ännu... :)

Idag har jag, Boa och Mathilda hängt hela dagen, kollat horoskop, fuldansat och ätit. Mathilda har lagat mat åt oss, hon är vår housewife. Vädret har ju varit hemskt, så vi har inte haft så mycket val än att vara inne​.

​​Men det har varit fett skönt, jag har legat på ett ordentligt sömnunderskott hela veckan så jag har lovat mig själv att vila satan i helgen... men ska fortsätta planera midsommar nu, hörs sen! 

Paddelproffset

​Fint va? Kommer bli perfekt för vår fest

Vår frukost <3

Middag <3 Mathilda är en skatt för ett hem

Likes

Comments

Jag har halsfluss :( Men fick penicillin igår och jag känner redan att det börjar verka! Varit mycket piggare idag. Så skönt. Har bara vilat senaste dagarna så inte mycket action här att tala om.

Men ikväll kommer Boa hem till mig, vi ska planera vår resa till London! Boas bror Buster (alltså min systerson) har ju flyttat dit för några veckor sen och vi har lovat att komma och hälsa på.
Vi tänkte åka efter midsommar, typ i 5 dagar.

Har ni några bra London-tips? Vad ska man göra/se/äta? Var ska man bo? Festa? Shoppa? Plzzz help ❤

​Jag och Bois

Likes

Comments

Jag fick en sån hysterisk feber igår att jag legat totaldäckad och knappt orkat ens lyfta min telefon. Fick sån vidrig frossa och ont i hela kroppen, ja hemskt var det. Proppade i mig ipren och alvedon och mot kvällen kunde jag iaf somna och sov länge.

Idag vaknade jag med frossa igen, men tog snabbt ipren+alvedon igen och nu har jag "bara" väldigt ont i halsen och är varm i kroppen samt utmattad. Legat i min säng hela dagen, så deppigt när det är så fint väder + att jag hade behövt jobba. Fy fan... men hört att man har nedsatt immunförsvar efter en operation och en kille på jobbet har också feber just nu...

Ligger och svettas i min säng nu, tänkte kolla på någon film typ och tycka synd om mig själv.

Hoppas ni mår bättre än jag idag och kan njuta av nationaldagen!

Detta fick jag i alla fall som frukost på sängen idag av snälla Mathilda ❤  Det är någon nyttig glass gjord av stevia osv!

Likes

Comments

Har jobbat så sent dessa dagar och varit så trött på kvällarna. Puh. Men nu är det freeeedag! Och vad gör man då? Sitter hemma i soffan och bloggar, haha...

Det blir en lugn helg hade jag tänkt. Hänga med Luna och Mathilda, kanske träffa lite kompisar, gå på stan, städa/tvätta... haha. Jag vill köpa lite nya bhar, som passar bättre under kläder än läkbehåarna jag har nu. De är assköna men som sagt inte så snygga under vissa kläder.
Jag får inte ha bygel ännu, utan måste hitta en mjuk, bygellös bh som inte trycker ihop brösten på något sätt. De ska ju "sätta" sig nu och behöver bara mjukt stöd.

Någon som har tips på var man kan hitta fina sådana bhar?


Nu har jag just ätit en jättegod och nyttig middag som Mathilda gjort, hon är min hemmafru just nu. Idag lagade hon wraps av ägg och fiberhusk, med kyckling, bacon, broccoli samt tomat och persiljesallad. Och sås gjord av creme fraiche, majonnäs, vitlök, chili och peppar. Sjukt gott.

Nu ska vi gå på kvällspromenad med Luna! Hörs imorgon ❤

Drömmigt

Likes

Comments