Header

Vet ni att jag haft den här bloggen i sju år. Jag var 19 när jag startade den. Nu är jag närmare 30 än 20. 

​​
Jag gillar att bli äldre. Det mest positiva är hur mycket mindre skit jag tar nuförtiden. Uppmuntrar alla tjejer jag känner till att bli mer bitchiga. Världen är hård, så vi måste vara hårdare. Låt inte folk trampa på dig.

​​
Finns mycket jag ska blogga om. Många bilder att lägga upp. Kommer mer imorgon, lovar. Den här bloggen ska leva upp igen. Fillan är på väg tillbaka. Jag behöver er. Jag behöver få tillbaka min röst. Är ni med mig?

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Nu är jag och Mathilda på mitt landställe i skärgården. Vi har haft en riktigt mysig helg. Mathilda är fascinerad över att det växer frukt på träden och Luna är i extas över att få springa omkring fritt och lukta på allt. Jag är glad att komma bort lite.

Vi har fotat också. Och min pappa har berättat cirka en triljon historier. Det har varit bra. Men om ett par timmar ska vi åka hem till stan igen.

Har snapat sönder denna helg. Älskar snapchat. Följ mig @filipparebecca

Likes

Comments

Igår hade jag och Mathilda en fantastisk söndag. Vi började dagen med att gå upp tidigt och fota vid vattnet för Mathildas fotoprojekt. Det blev så fina bilder. Ska kolla om jag får visa några för er.

Sedan drog vi ut på stan och kollade i second hand-affärer och fikade. När vi kom hem hade vi en selfie session.

Ja, en perfekt söndag helt enkelt.

Likes

Comments

Hatar när man kommer ur bloggandet. Så svårt att bara sätta sig ner och skriva då. Var ska man börja osv. Måste börja få rutin igen. 

Just nu jobbar jag jättemycket, jag har ju blivit redaktionschef för Lajkat.se för några månader sedan om ni missat det :) Det är verkligen sååå roligt, älskar mitt jobb. Sminkandet har jag därför lite lagt på is just nu, men dyker det upp roliga jobb när jag har tid så kör jag ju såklart det ändå. Och jag ska ta mer sminkbilder till bloggen, får ta mig tid på helger osv :)

Känslomässigt har jag haft lite kaos ett tag, men av respekt för alla inblandade ska jag nog inte gå in på det just nu, i alla fall inte i detalj. Men ni som följt mig länge vet ju att jag är väldigt öppen och ärlig om mina känslor, så det kommer nog komma lite om det med...

Just nu sitter jag i min soffa och har smällt i mig lite Ben & Jerrys. Tänkte nätshoppa lite också hehe. Livet.

Sitter också och väntar på att bästa Mathilda ska komma hit igen! Ja, ni läste rätt, Mathilda ska bo hos mig igen i några månader! Jag är fett glad för det, vi hade det så kul o mysigt förut.

Nu kom hon! Iiihh!

selfies 4-ever

Likes

Comments

Nu har det gått tre månader sedan min operation och jag har äntligen fått slippa tejpen! Sååå skönt. Nu ska jag istället använda ett stift, som ser ut exakt som lypsyl, 3-4 gånger om dagen på ärren.

Efter 3-4 månader ska man också gå på ett återbesök. Jag har inte bokat in mitt ännu, väntar nog någon månad. Har dock märkt redan att höger bröst fortfarande är lite större. Så jag tror det är något jag kommer behöva korra faktiskt. Innan tänkte jag, äsch, lite olika har ju alla, men när man betalat så mycket pengar vill man faktiskt slippa störa sig helt haha.

Likes

Comments

Åh, idag fick jag hem mitt paket från Bohoo.com. Hetsköpte massa saker där förra veckan när de hade 60 % på allt.
Allt passade inte, men det var så billigt så det spelar ingen roll haha. Några grejer var fina på dock! Se bilder från min snap nedan :) (filipparebecca heter jag där o jag har öppnat upp min story nu)

Annars, vad händer i livet... jag jobbar mest hela tiden. Festar till det på helgerna. Ni vet, sådär som alla andra. Man e ju för basic ibland.

Ska börja skriva snart. Ni vet, som jag sagt att jag ska göra. Men först ska jag ta ut alla mina journaler från min barndom. Sen ska jag ta ett djupt jävla andetag och förbereda mig på att bli vansinnigt arg. Kommer ta energi osv men det måste göras. Ni vet, "det som inte dödar en gör en starkare". Brytas ner innan man kan byggas upp o bla bla.

Tänker, av uppenbara skäl, på det där uttrycket ofta. Jag undrar när man märker när man är stark? När man liksom får den där lönen för mödan? För jag känner mig mest nedbruten hela tiden, som en muskel som ständigt tränas och aldrig får vila upp sig. Känslomässigt utmattad av ständiga duster.

Tänker på mitt skal, mina murar som höjs och stärks jämt. Jag vågar inte lita på människor, så märker jag minsta lilla skavank, minsta lilla felsteg eller osäkerhet, så utesluter jag dem från mitt liv. Vill förekomma allt ont, vill skydda mig. Jag har tröttnat på att ge folk andra chanser. Klipper så fort att det är obehagligt, till och med för mig.
​Har alltid tänkt att det är bra, men jag vet inte. Kanske är jag på väg att bli isdrottningen på riktigt. Ensam med ett fruset hjärta.

Att inte känna har alltid varit mitt mål. Först och främst att inte visa att jag känner, men helst av allt att inte behöva göra det alls. Konsten att kunna stänga av en människa som skriker och misshandlar en psykiskt med skällsord har jag bemästrat så länge att jag inte längre kan lyssna på någon som skriker överhuvudtaget. Det är alltså omöjligt. Min kropp stänger av, går in i autopilot, överlevnadsmode.

Antar att efter ett visst antal knivhugg så blir man bedövad. Jag känner mig bedövad och kall. Och trött. Så nu ska jag gå ut med min hund och sedan sova.

Godnatt.

Likes

Comments

Jag sa förra året att Pride var magiskt. Och det var det verkligen i år igen. Jag åkte med Sportbladets flak igen och det var sååå kul. Verkligen så mycket roligt som hände och man kände verkligen kärleken. Älskar Pride!!

Efter paraden var vi på Pride Park och stökade runt, åt fantastiska burgare, fylleshoppade en kamera (!), HIV-testade oss och kollade på Ruby Rose. Det kunde inte ha blivit bättre. Jag är så glad och tacksam för den här dagen och för att vi lever i ett land där Pride är så stort och så självklart som det är här. ❤❤❤

Min outfit :)

Min fina polaroid-kamera som jag spontanshoppade på Pride Park pga halva priset!

Hur fantastiskt härligt vintage är det inte med polaroids??

Vi skaffade oss lite tramp stamps

Hade så jäkla kul på Pride Park ❤

När jag kom hem. Såå trött o såå glad ❤

Likes

Comments

​Sminkbilder!! Så länge sen. Tog dessa lite snabbt utan att rigga ljus o grejer så kvalitén är lite som den är pga ljuset. Men men! Här kommer produktlistan.

Bas:

Kat von D Lock it Tattoo Foundation

Kat von D Shade + Light Contour Palette

The Balm Mary Lou-manizer highlighter

Ögon:

Too Faced Shadow Insurance Eyeshadow Primer

Too Faced Bon Bon Palette

Kat von D Tattoo Liner

Mac Factor Clump Defy Mascara

Depend Lashes Leah

Läppar:

Kat von D Everlasting Liquid Lipstick Outlaw
Maybelline Color Drama Stick Berry Much

Likes

Comments

Okej vad händer med att jag är sämst på att uppdatera?! När det händer så mycket kul!

Som ni säkert märkt är det total Pokémon Go-feber i detta land (samt resten av världen) just nu. Igår blev det officiellt att vi på Lajkat rekryterat en Pokémon-redaktör, vilket Dagens Media samt Resumé uppmärksammade. Så det var sköjj!

På kvällen gick vi till Gärdet där det var Pokémon-event. Vi rapporterade en hel del (kolla lajkats snap! @lajkat, samt instagram @lajkat.se) men sedan satt vi mest och fångade Pokémons. Jag fick TRE Pikachu och två Bulbasaur! Samt massa andra roliga. Så helvete vad den pokénaden var lyckad.

Idag tror jag vi ska på Pokémon-fest (okej ja jag vet, det börjar gå över styr) ELLER sitta i ngn park/vid vattnet o köra en gammal hederlig dagsfylla, ELLER både och (varför begränsa sig?).

Lovar att nästa inlägg inte ska handla om Pokémon. Utan om smink. Lovar. Har äntligen tagit lite sminkbilder till er. Long time no see så att säga. Coming up alltså. Puss

Bästa Rosanna "en sån här chans får man bara en gång i livet" Eddin

Likes

Comments

Så var man hemma igen! Kom hem till en tom lägenhet. Mathilda har ju bott hos mig i typ 6 veckor så jag har blivit van med att alltid ha någon hemma, men för ett par dagar sedan åkte hon. Så tomt!

Senaste veckorna har varit lite av ett kaos, jag har varit själv max några timmar här och där (av olika anledningar). För någon som normalt är ensam 80 % av tiden så har det varit en ganska stor omställning. Men nu känns det lite ovant att vara ensam igen. Fast skönt också.

Det som är bra är att jag får tid för mina tankar. Hade ju tänkt att det här skulle vara sommaren som jag skulle skriva. Tänkte åka ut på landet för att få lugn och ro och göra det. Jag har ju så jävla mycket att skriva om. Det kan vara tid för lite eftertanke.

Idag ska jag ta det chill som fan, gå och handla lite mat och sen träffa Rosanna ikväll och snacka skit. Har saknat min Rosanna så sjukt mycket!!

Nu ska jag lyssna på Taylor Swift och dansa i min lägenhet. Bye.

Likes

Comments